martes, 24 de noviembre de 2015

Atentat a ParísTot va començar amb un terrorista que va activar la seua càrrega explosiva prop de la porta  de l'estat de Saint Denis.Al matéis temps un grup d'hòmens armats obrin foc contra les terrasses del bar “Li Carilló” i del restaurant “Petit Cambodge” on moren almenys 14 persones.
Un segon terrorista detona la seua càrrega en l'Estadi,molt  prop de la porta,pero només mor ell.Déspres un grup d'hòmens armats obrin foc contra el bar “À la Bonne Biere”,on moren altres 5 persones. Més tard uns hòmens armats maten als comensals del restaurant “La Belle Equipe”,on almenys 19 persones moren i altres 9 resulten ferides greument.Sobre les 9:30 hores un terrorista suïcida activa la seua càrrega explosiva dins del restaurant “Li Comptoir Voltaire” en el bulevard “Voltaire”,pero en aquest lloc sols mor 1 persona. Al mateix temps un grup de tres assaltants estaben arribant a la sala de concerts “Bataclan”,que tras realitzar referències verbals a la situació de conflicte a Síria i Iraq ,obrin foc contra els assistents,89 persones moren.Durant la presa d'ostatges del Bataclan, un tercer terrorista es suïcida prop de l'Estadi de França.La policia francesa llança una operació contra el Bataclan  just tindre coneixement que els terroristes estaben obrint foc. Moren els tres,un pels tirs i els altres dos després de activar la seua càrrega explosiva.En total han mort 129 persones, de les que 109 ja han sigut identificades. A més, 99 es troben en estat crític. Entre les víctimes, s'ha confirmat la presència de dos espanyols: Juan Alberto González, de 29 anys, que estava en la sala Bataclan presenciant el concert junt amb la seua dona, i Michelli Gil Jáimez, de 27 anys, assassinada en el restaurant “La Belle Equipe”.

1 comentario:

  1. Sens dubte és una tragèdia, però també deuríem tenir llàstima dels milers de persones que moren a l'any a la guerra d'Irak, provocada pels paisos occidentals. Concretament Espamya, Regne Unit i Estats Units

    ResponderEliminar